aluset

aluset

tiistai 30. lokakuuta 2012

Charlie-pipo

Charlie peruspipo on aika äijämäinen pipo, mutta käy myös naisille. Mallin kirjoitin omasta päästä ja sen esittelee teille Charlie-styroxpää ja Marilyn-muovipää. :) 

Luo 70 silmukkaa neulo 1 oikein takareunasta, 1 nurin neulosta haluttuun pituuteen . Kavenna joka seitsemäs silmukka 2 takareunasta oikein yhteen kerros loppuun. Seuraavalla kerroksella kavenna joka kuudes silmukka 2 takareunasta oikein yhteen.  Jatka näin kaventaen kunnes jäljellä on enää 10 s:aa, pujota lanka silmukoiden läpi, kiristä ja päätä nurjalle.

 Musta myssy on neulottu 4 pyöröpuikolla ja silmukoita on 70. Ennen  kavennuksia on  neulottu  30 kerrosta. Vaaleanvihreä  myssy on neulottu 5 pyöröpuikolla ja silmukoita on 70. Ennen  kavennuksia on neulottu 35  kerrosta.

Kuvien myssyissä lankana Adrianfilin Navy: 60 % puuvillaa ja 40% akryylia. 50gr=75m. pesusuositus on käsinpesu ja koska nämä myssyt ovat sytomyssyjä, niin kiinnitän myssyihin lapun jossa pesuohje. Siten myssyn saaja ei pilaa myssyä pesemällä sen koneessa.

 Myssyn kokoa voi muuttaa lisäämällä tai vähentämällä silmukoita ja /tai vaihtamalla puikon kokoa.  Kavennukset pitää tietenkin suhteuttaa silmukoiden määrään.

Kysymykset tätä mallista voi kirjoittaa kommentteihin.Vastaan niihin mielelläni.

t. Seijasisko




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti