aluset

aluset

perjantai 24. helmikuuta 2012

Shoppailemassa Oulun keskustassa

Tänään kiertelin ostoksilla Oulun keskustassa.

Ensiksi  minulla oli asiaa lankakauppa Lumoavaan Lankaan.
Ostin kuvan virkkuukoukut. Kokeilin koukkua neuletapaamisessa ja ihastuin heti, sillä koukku tuntui tosi hyvältä käteeni ja oli kätevä käytössäkin.
  Täydensin myös puikkovarastoani 15cm pituisilla KnitPro puikolla. Tällä pituudella on mukava kutoa sukkaa ja lapasta. Nyt minulla onkin aina samaa kokoa kaksin kappalein ja nimenomaan siksi, että tykkään neuloa sukkia ja lapasia tasatahtiin. Ostin vielä ihanaa puuvilla/bambulankaa. Toisesta kerästä ajattelin tehdä  ittelle lomamyssyn ja toisesta teen luultavimmin sytomyssyn.
 Lumoavasta Langasta tieni johti viereiseen Ompelutaloon, jossa täydensin surkeaa nappivarastoani. Sitten piipahdin Käsityökauppa Somikissa . Ostin sieltä kerän valkoista Maija-lankaa, jota tarvitsen tekeillä oleviin sukkiin.

Seuraava puolituninen vierähti Stockmannin "Vintillä" kahvikupposen ääressä samalla sukanvartta kutoen.

Sitten K-kenkään, josta ostin  ittelle Crocksit ja niihin vielä kivat auringot koristeeksi,
Eihän näitä voi kauniiksi kehua, mutta on ne niin mukavat käytössä. Uimahallissa nämä ovat oivat jalkineet -eivät luista ja suojaavat pöpöiltä. Käytän myös Crocseja etenkin kesän uimareissuilla ja etelänlomilla. Parisen viikkoa sitten Crocksini unohtuivat Raatin uimahallissa altaan reunalle ja eikä niitä ei  enää seuraavana päivänä löytynyt löytötavaroistakaan.:(

Jokin aika sitten päätin että teepussit ovat meidän huushollissa mennyttä aikaa. Olenkin  etsiskellyt sopivaa teekannua.
 Mieluinen kannu löytyi sisustajan "karkkikauppa" Coloresta. Ihastuin kannuun ensisilmäyksellä. Kaunis kannu sopii tosi hyvin meidän keittiön.. 
 ..ikkunanlaudalle Finelin Vintagepannujen viereen.
Ostin Coloresta myös nämä retrot kakkupaperit. Colore on kyllä mainio  liike täynnä "makeita" tavaroita:) Nettikauppakin löytyy: www.colore.fi/

Kolmetuntinen kaupungilla meni sukkelaan. Lopuksi piti ottaa muutama juoksuaskelkin, kun huomasin, että  parkkiaika oli kulunut loppuun. Onneksi ehdin ennen ParkkiPirkkoa.:D

Mukavaa Viikonvaidetta!

 t. Seijasisko 


19 kommenttia:

 1. Ohhoh! Pääsit todellakin shoppailun makuun, mutta eipä hätiä: järkiostoksia vaan!

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia. Tykkäsin noista napeista.

  VastaaPoista
 3. Upea päivä sinulla onkin ollut ja tuiki tarpeellisia ostoksiakin olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin ihailen päiväkakkaranappeja...

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia =0) Itellä myös tänään suunnitelmissa soppailupäivä noissa liikkeissä =0)

  VastaaPoista
 6. Minä olen myös tykästynyt noin 15cm puikkoihin, ovat tosi kätevät :)

  VastaaPoista
 7. Ihania ostoksia olet tehnyt. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Voi ihania asioita olet ostanut. Minua kiinnostaa tuo virkkuukoukkunen . Täytyy yrittää löytää sellainen jos se vaikka olisi helpompi minun sormille myös.

  VastaaPoista
 9. Oletpa viettänyt mukavan päivän shoppaillen! :) On muuten kaunis tuo pannu/kannurivistösi. Siitä näemme, että käyttöesineetkin voivat olla kauniita ja esillä.

  VastaaPoista
 10. Kivoja ostoksia! Noihin nappeihin ihastuin erityisesti. Täytyypä käydä Ompelutalossa ostoksilla seuraavalla kaupunkireissulla :)

  VastaaPoista
 11. Ihania nappeja. Ompelutalossa onkin hyvä valikoima, käväisin siellä äskettäin ja Lumoavassa Langassa hyllyt täynnä ihania lankoja.

  VastaaPoista
 12. Shoppailu on ihanaa!
  Oliko Stockmannin "Vintillä" paljon neulojia?

  VastaaPoista
 13. Kiitos mukavista kommenteista.

  Anttuuna: Olin viime tiistain "Vintillä" neuletapaamisessa ja meitä oli viisi naista. Taas tällä perjanatain shoppilureissulla olin yksin "Vintillä" ja ei siis ollut kyse neuletapaamisesta.

  VastaaPoista
 14. Laiskuus on vallannut minut. Meinaan kommentoinnin osalta. Vielä jonkun blogin jaksaa lukea mutta sitten ei jaksa kommentoida vaikka sanottavaakin olisi.
  Sinulla tämä uusi blogi on vallan piristävä.
  Tuli niin hieno siitä sun ryijystäsikin.

  VastaaPoista
 15. napit olit hieno hankinta ostos reissulta.
  kun teet ahkeraan noita systolimyssyjä, niin minulla oli puuvillalankaa tenessii, sävy vihreä. äidin perintöjä lankojen suhteen. itse en saa aikaiseksi tehdä myssyjä mutta olisiko sinulla käyttöä lankoille?

  :) Pirjo OULUsta

  VastaaPoista
 16. Hei Pirjo,

  Hieno juttu!Tiedän ahkeria sytomysssyntekijöitä eli langoille on aivan varmasti käyttöä. Laitako mulle spostia ositteeseen seijasisko@gmail.com .

  VastaaPoista
 17. PIRJO: spostiosoite meni väärin: seijasiskon@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ostin ensimmäiset crocksini vasta viime kesänä ja olivat tosi hyvä ostos:)

  VastaaPoista