aluset

aluset

perjantai 3. helmikuuta 2012

Lankakaapin siivouspäivä

On mukavaa omistaa lankoja ja vielä oma lankakaappikin.

Uutta lankaa ostan kuitenkin nykyisin yleensä vain tarpeen mukaan. Vältän hamstraamista. Tosin messuilta ja matkoilta tulee jonkin verran lankaa varastoonkin ostettua.

Tänään siivosin kaappia monta tuntia ja pääsettekin kurkkimaan sen sisältöön.

Novita sukkalankoja  Nallea ja Seitsemää Veljestä minulla on aika paljon mutta...

.. ihan kivasti muutakin sukkalankaa löytyy.

 Sukkalankajämiä riittää. Järjestelin niitä väreittäin, jospa vaikka yhdistelemällä innostuisin muutaman sukkaparin neulomaan.

 Tässä  korissa on pääasiassa ohuehkoja villalankoja ja erityisesti huiveihin sopivia lankoja.
 Tässä korissa on  monenlaista kuten paksuja villalankoja ja erikoislankoja kuten hapsulankaa.


Vasempaan koriin olen valinnut tarkoituksella sytomyssyihin sopivia lankoja ja
oikeaan taas vauvanneuleisiin sopivia lankoja.

  Tässä laatikossa on mm. paperinarua ja ohutta virkkauslankaa.


 ..ja tässä nappeja ja muuta sälää.

 
Yhdellä hyllyllä on käsityökirjojani ja kansioista löytyy käsityölehtiä.

Kaapista löytyy vielä ainakin vyyhdinpuut, puikkoja, koukkuja, vanua ym. tarpeellista ja ne pari kesken jäänyttä käsityötäkin.;)

 Tässä siistitty kaappini. 
Kyllä nyt eri kiva taas käydä siellä penkomassa. :)  

Mukavaa Vaaliviikonloppua!

t.Seijasisko

17 kommenttia:

 1. Tällä viikolla olenkin saanut ihailla muiden lankakaappeja. Hieno ja kätevä on siunkin.

  Oletko jo nähnyt uudessa Kotivinkki-lehdessä olevan lankakaapin?

  VastaaPoista
 2. Siistiä! ;) Siivouksen/järjestämisen jälkeen on aina nautinto katsella järjestyksessä olevia tavaroita. Ja helpomminhan sieltä löytääkin tarvitsemansa.

  VastaaPoista
 3. Muutama lankakerä on mukava tuliainen matkalta (itslle), kun jotain muuta (turhempaa) sen sijaan tulisi ostettua kuitenkin. Miksei siis lankaa.
  Kätsysti olet lankasi lajitellut.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Teille kommenteista
  Päivikki : Enpä ole nähnyt tuota Kotivinkin lankakaappia. Pitääpä kaupassa käydessä käydä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 5. Minä näin sen Kotivinkin lankakaapin. Siinä on varmaan jo satojen satojen eurojen langat. Ei mitään jämiä, todellkaaan... Mutta sinun lankakaappisi näyttää kyllä enemmän mun tyyliseltä!

  VastaaPoista
 6. Ahaaa..vaikka on kiva omistaa jonkin verran lankaa niin en todellakaan halua mitään kalliita lankoja isoja määriä hamstrata. Muutenkin teen käsitöitä impulsiiviseti ilman suuria suunnitelmia. Lankakaupan hyllyiltähän voi tarpeen tullen valita juuri sen ihanuuden mitä kulloinkin kuin tarvitsee.

  VastaaPoista
 7. Kaappisi näyttää tosi siistiltä. Meillä on makuuhuoneen remontti edessä ja täytyy jutella saataisiinko sinne mahdutettua minulle oma lankakaappi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Teille!!
  Marjut: Pidähän puolesi.:) Lankakaappi on niin kätevä käytössä!

  VastaaPoista
 9. Voi miten siisti lankakaappi! Minun lankani ovat vaatehuoneen kätköissä noin kahdella hyllyllä. Pitäis varmaan hipsiä järjestelemään ne :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos. Nythän se onkin tosi siisti kun vasta siivosin. Tosin kun erilaisilla langoilla on omat paikkansa niin kyllä kaappi melko hyvässä järjestyksessä pysyykin.

  VastaaPoista
 11. Onpa niitä keriä ja keränloppuja kertynyt Sinullekin! Itse en ole ostanut moneen kuukauteen uutta lankaa,vaan yrittänyt tuhota kaappien kätköjä.Olen siinä jo aika hyvin onnistunutkin.

  VastaaPoista
 12. Famu: mulla ei oo mitään isompia paineita tuhota lankavarastoani. Niinkuin sanoin on kiva omistaa lankaa ja mieluusti ostan uuttakin silloin kun tarvitsen. Aika hyvin lankamäärät ovat pysyneet hallinnassa viime vuodet.

  VastaaPoista
 13. Tosi hienoksi siivosit. Tää blogi on tosi kiva muutenkin. Aloitin juuri pitämään omaa käsityö blogia. Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa. http:sydammellakasityot.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. Hienosti on järjestysksessä!
  Sulle olis oieni tunnustus blogissain.

  VastaaPoista
 15. Hei Seijasisko.

  Tuolla sinun vanhassa blogissasi oli kuva konttisukista jotka olit tehnyt. Aloin opetteleen itekki niidentekoa ,kaikki meni hyvin siihen asti kunnes se viimeinen ruuturivi ei mahu mun jakeluun nyt millään . Voitko neuvoa miten se tehään. Oon yrittäny kahtoa täältä http://www.ullaneule.net/0106/neuvot_konttineule.html ja täältä http://www.kaspaikka.fi/neulonta/neulokset/konttineulos.html mutta ei vain ny lanttu leikkaa miten se tehään . Konteissa on aina 6 silmukkaa.

  VastaaPoista
 16. Hei!! On ilo nähdä noin paljon lankaa siistissä järjestyksessä. Kaikki tarpeellinen löytyy heti. Kauniita lankoja omistat!!

  VastaaPoista