aluset

aluset

tiistai 31. tammikuuta 2012

Kukkahattutätimyssy

Susu Susun Silmukoista keksi käyttää röyhelölankaa sytomyssyyn . Lopputulos oli vallan mainio. 


Minun pitikin heti päästä testaamaan mallia ja tämä kaunotar valmistui hetki sitten.  

Sopivat langat löytyivät lankakaappini kätköistä. Myssyosan neuloin  Madeiralta ostamastani valkoisesta bambulangasta.


Lieriosan röyhelölanka on Sirdarin Salsaa, jonka olen tilannut joskus nettikaupasta. Tarkoituksena  oli alunperin tehdä langasta huivi. Huivin teko on kuitenkin jäänyt ja nyt langalle tulikin muuta käyttöä. 150 gramman "Salsa"-kerästä kului vain 35 grammaa.  Voisin vaikkapa seuraavaksi kokeilla laittaa vaaleansinistä puuvillaa tai bambulankaa myssyosaan.

,Myssystä tuli minulle juuri sopiva ja taidankin kesäksi itselleni tälläisen neuloa.:) Tämän myssyn laitan kuitenkin sytomyssykeräykseen. Kiitos Susulle mukavasta mallista ja selkeästä ohjeesta, joka löytyy TÄÄLTÄ.
Ulkona paukkuu parinkymmenen asteen pakkanen, mutta mikäs tässä on ollessa oman kodin lämpimässä samalla nauttien käsitöiden tekemisestä.

Alankin nyt virkkailemaan lisää  lappuja torkkupeittoon.

Pirteää pakkasviikon jatkoa kaikille!
Toivottelee Seijasisko

10 kommenttia:

 1. Ihana myssy!
  Kyllä mä Susulla ihailin luonnossa tuota mallia ja taitaa tulla tuosta ensi kesän hittituote. Ollaan kaikki kukkahattutätejä!

  VastaaPoista
 2. Voi sinä ehdit jo tehdä tuon röyhelömyssyn! Ihana! Minäkin tullaisen vielä teen, jahnka saan käytyä Oulussa hakemassa lankaa. Meidän Kangasvillassa ei ollut minun mieleistä väriä ja haaveilen tekeväni myös itselle tuollaisen.

  VastaaPoista
 3. löysin blogisi. Hienoja juttuja olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Hieno! Kiitos sulle koeneulonnasta:-) Kyl mä ittellekki tuollaisen vielä ens kesäks teen kunhan löydän sopivan väriyhdistelmän... Ensikappale menee kuitenkin Tyksiin. Toivottavasti joku tykästyy.

  VastaaPoista
 5. Ihana myssy! Olen Susun blogissa katsellut mallia ja harkinnut taas kauhistuttaa lähipiiriä tekemällä tuollaisen itselleni:DD

  VastaaPoista
 6. Hieno tuo myssy :)
  Sinäkin otit ja lähit sitten pois vuodatuksesta :) Sitä minäkin tässä pikkuhiljaa puuhaan.

  VastaaPoista