aluset

aluset

lauantai 14. tammikuuta 2012

Uusi blogi

Niinhän siinä sitten kävi, että minäkin vaihdoin Vuodatuksesta Bloggeriin. Uuden blogini nimi on Seijasiskon Käsityöblogi. Käsityöblogi tuntui sopivammalta kuin Neuleblogi, sillä teenhän nykyisin muitakin käsitöitä kuin neuleita.

Vuodatus on palvellut minua ihan hyvin - tosin viimeisen parin viikon aikana on ilmennyt useampia käyttökatkoksia. Se oikeasti alkoi tympiä niin paljon, että päätin vaihtaa tänne.  Monella tutulla on Bloggerin blogi ja tiedän, että he ovat tyytyväisiä käyttäjiä.


Seijasiskon neuleblogi ei häviä mihinkään. Suositut sivut kuten esim. "Hyviä Sytomyssyohjeita" pysyvät siellä kuten tähänkin asti.  

Yllättävän helppoa ja mukavaa on ollut uuden blogin luominen. Halusin vanhan blogini jollain tavoin tämän uuden yhteyteen ja sinne pääseekin helposti klikkaamalla hiirellä Talviuninen-ryijyä. Monet jutut sivulaatikoissakin näkyvät samalla tavalla kuin Neuleblogissanikin. Kävijälaskuriksi asensin myös tähän blogiini sellaisen, joka mittaa kävijät eli ei joka käyntikertaa.

Entiset ja uudet lukijani laittakaapa uusi osoite muistiin. Blogilistaltakin tämä blogi löytyy. Blogger-profiilin omaavat voivat liittyä lukijaksi vasemmalla sivulaatikossa.
Kuten näkymä olohuoneemme ikkunasta kertoo niin Oulussa on kaunis talvinen sää. Pakkasta on mukavat yhdeksän astetta. Kuvan otin hetki sitten olohuoneemme ikkunasta. Jos kuva näyttää mielestäsi liian pieneltä voi klikata hiirellä kuvaa ja niiin se näkyy suurempana. 


Mukavaa viikonloppua!
t. Seijasisko

27 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille! Toimikoon se leppoisasti, avautukoon sukkelasti. Sinultakin muuten puuttuu kommentointilootasta se URL -koodijuttu.

  VastaaPoista
 2. Onnea ja menestystä uudelle blogille!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle blogille! Blogger on minullakin toiminut ihan mukavasti, toivottavasti sinäkin olet tyytyväinen.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Bloggeriin! Toivottavasti et pety, ainakin minä olen sen tyytyväinen käyttäjä.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa minunkin puolestani tänne bloggeriin. Kivan näköistä täällä on! Onnea vaan!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut uudelle blogille.
  Vuodatukseen olen minäkin välillä ihan kypsä mutta liian laiska muuttamaan... Kiitos kun jätit ne myssylinkit esiin! Tarkemmin katsottuna näyttävät löytyvän täältäkin.
  Punainen setti tuolla "vanhalla puolella" on ihastuttava. Näillä keleillä niitä tarvii - jopa täällä etelässä!

  VastaaPoista
 8. No mehän tullaan porukalla perässä tänne :)

  VastaaPoista
 9. Heippa vain kiva kun tulit tänne puolelle. Minullakin on tällä puolella toinen blogini. Olen myös ajatellut siirtyväni tänne kokonaan koska tuo vuodatus on niin reistaillut jatkuvasti joulusta asti.

  VastaaPoista
 10. Tervetuloa bloggeriin ja onnea uudelle blogille :)

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa bloggeriin, tänne minäkin vaihdoin ja olen ollut tyytyväinen. Ei ole ollut ainakaan mainoksista riesaa. Minulla on pientä alkukankeutta ollut, mutta kunhan opin niksit. Blogissani on sinulle jotakin:)

  VastaaPoista
 12. Onnittelut uudelle blogille =)
  Miekin olen miettinyt, että muuttaisin Vuodatuksesta pois, mutta en ole saanut mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
 13. Hienot sivut sinulla. Olen Tippaliisan tytär. Ja hurahtanut huiveihin.

  VastaaPoista
 14. Onnea myös minulta. Täytyypä laittaa muistiin että olet muuttanut.

  VastaaPoista
 15. Mukavaa ,e ttä tulit tänne. Mä oon jo kauan seuraillut sun blogia. JA nyt voin liittyä lukijaksikin =) Paljon onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikille onnitteluista.

  Kiva nähdä että tutut blogiystävät löytävät blogini. Ja mukavaa on myös todeta, että joukossa on uusiakin tuttavuuksia.:)

  VastaaPoista
 17. https://docs.google.com/open?id=0B9vvulnCpSznMjZkNGQxMDgtMDQxOC00OTkxLTkyOGQtNDBiMzlmM2I5YWMz

  Hei Seija! pöllöpipon ohje alkoi tuottaa mulle virheilmoituksia aina kun joku siihen tahtoi käsiksi. Tein itse yhden pöllöpipon ja huomasin siinä myös virheen. Yllä on uusi linkki uusittuun pöllöpipo-ohjeeseen. Huomasin meinaan että sinulla on se nyt jo vanha linkkinä sytomyssymalleissa. Voisitko korjata linkin siihen postaukseen ja kokeilla että se myös toimii :). Terkuin Piiku

  VastaaPoista
 18. Piiku: linkki vaihdettu ja toimiikin.

  VastaaPoista
 19. Onnea uuteen blogikotiin!
  Laitoin kuvan sytomyssyohjeeni ylle, joten toivottavasti saat otettua sen siitä. Tosin se ohjehan on jo tuolla; siis sama ohje.
  Talvi on meilläkin!

  VastaaPoista