aluset

aluset

perjantai 7. syyskuuta 2012

Iloisia Sytomyssyuutisia


Lauralta Lumoavasta Langasta tuli tänään seuraavaa postia:
  "Kohta lähden postiin ja laitan menemään OYSiin yhteensä 141 myssyä, joista siis 79 on Lumoavan Langan asiakkaiden, 33 Oulunsalon asukastuvan ja 29 Käsityökökän tekemiä myssyjä. Iso satsi siis lähdössä matkaan :)"

Ihan mahtava "satsi" todellakin ja varsinkin kun tiedän, että viime lähetyksestä on vain vajaat kaksi kuukautta aikaa. Ilahduttavaa erityisesti on tietoisuus siitä , että OYS:ssa on varmasti jaossa sytomyssyjä ainakin joksikin aikaa!  :) Kiitos kaikille myssyntekijöille ja Lauralle niin toimivasta  yhteistyöstä.

Toinen juttu, jonka haluan kertoa on se, että jouduin varmuuden vuoksi laittamaaan salasanavahvistuksen päälle kun sain tänään yhden roskapostin kommentteihin. Tympäsee,  kun salasanavavistus on välillä aika epäselvä. Toivonkin, ettei kukaan kuitenkaan jätä sen takia kommentoimatta. Kommentit ovat bloggaamisen "suola" ja niitä lukiessa tuntee että "juttuni" jaksavat oikeasti joitakin kiinnostaakin.
 Käsitöissä olen virkannut mattoa ja loppu alkaa  häämöttää. Mallina Kauhavan Kangasaitan "Juhannusruusu" , tosin oma versioni on isompi kuin mallissa. Ehkäpä jo ensi viikolla voin jo julkaista  valmiin maton kuvat.

Nyt meni kello jo yli keskiyön..
 eli  viisasta seuraavaksi matkata untenmaille.

Oikein hyvää perjantaita kaikille!!

Toivoo Seijasisko

2 kommenttia:

  1. Minäkin taiteilen aina tuon salasanavahvistuksen kanssa, pitääkö päällä vai ei, roskapostikommentteja tulee tasaisesti. Toistaiseksi olen todennut mukavammaksi poistaa spammit, kun se kerran onnistuu niin helposti. Vaan ei minua kyllä salasanavahvistus estä kommentoimasta, ihan hyvin olen itse pärjännyt noiden epäselvien kuvien ja kirjainjonojen kanssa :-D.

    VastaaPoista
  2. Olen saanut muutamalta lukijalta kommentteja, että salasanavahvistus on niin vaikea, että parin yrityksen jälkeen on jäänyt kommentti jättämättä. Minullakaan ei ole suurempia vaikeuksia sen kanssa , mutta jos harvemmin kommnentoi niin uskon kyllä, että voi ollakin.

    VastaaPoista