aluset

aluset

torstai 12. heinäkuuta 2012

Sytomyssyt Oulun seurakuntalehdessä ja kesälomakuulumisia

Maaliskuussa Matleenaan otettiin yhteyttä Oulun seurakuntalehti Rauhan Tervehdyksen toimituksesta ja Huhtikuun alussa Matleenaa ja minua haastateltiin sytomyssyilystä. Juttu julkaistaan vihdoin tänään ilmestyvässä lehdessä. Jutun voi myös lukea lehden nettisivuilta TÄÄLTÄ.
Tällä hetkellä on jonkin verran jaossa lahjoituslankoja sytomyssyjä varten.
Kuvan puuvillalangat on lahjoittanut oululainen Pirjo.
  Lumoavan Langan   lankakauppias Lauralta saimme jokin aika sitten  n. 400 grammaa puuvilla- ja bambulankaa.
   Jos  haluat ilmaista lankaa  sytomyssyihin, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: seijasiskon@gmail.com. Toimitan langat nimellä Oulun keskustan lankakauppa Lumoavaan lankaan ja toki kotioveltanikin voi lankaa käydä hakemassa.
 
Sa
in eilen  sähkö-postia Lumoavan Langan Lauralta ja hän kertoi, että heiltä oli tänään lähetetty postitse 73 sytomyssyä OYS:aan!  Kiitos kaikille myssyjä sinne toimittaneille ja Lauralle kiitos taas yhteistyöstä!

 Suosittuja  myssymalleja olen kerännyt vanhaan blogiini TÄNNE ja olennaisin tieto  sytomyssyilystä  löytyy klikkaamalla blogini vasemmalla yläkulmassa olevaa "Sytomyssyt Nyt" -linkitystä. 

Minulla on ollut kirjeystäväni Nelza kaukaa Brasiliasta vieraana jo toista viikkoa ja käsityöiden teko ja blogien lukeminen onkin siitä syystä jäänyt  minulta vähiin.
Meillä on ollut tosi mukavaa ja olemme käyneet mm. Helsingissä, Porvoossa , Järvenpäässä(Ainola), Sipoossa , Oulussa, Kemissä, Haaparannalla, Kukkolankoskella, Rovaniemellä ja Ranuan eläinpuistossa. Kuva on viime lauantailta Jäälistä, jossa vietimme leppoisan saunaillan. Saunomassa mieheni ja vieraani lisäksi  olivat myös tyttäreni, poikani ja vanhempani.  Lippunauhan askarteli tyttäreni.
 Ilmatkin ovat olleet meille suosiolliset. Vain yhtenä päivänä olemme tarvinneet sateenvarjoa vain kymmenen minuutin ajan!  Kuva laivasta Porvoon edustalta.
Tässä olemme ruokkimassa joulupukin poroja Napapiirillä Rovaniemellä.  Vasemmalta minä,  mieheni ja Nelza.  Moikkasimme tietenkin myös joulupukkia. :)  

Suurin ihmetys on ystävälleni ollut valoisat yö ja kaunis kesäyön aurinko. Kuvassa ystäväni Rovaniemellä Ounasvaaran huipulla vähän ennen keskiyötä. Olen saanut olla ylpeä, sillä Suomi on kaunis ja hyvä maa asua.  Sunnuntaina ystäväni matkustaa takaisin kotiinsa Sao Paoloon.

Kaunista kesäviikonloppua kaikille!  

t.Seijasisko

3 kommenttia:

  1. Hienoa, että kotimaa on näyttänyt hyvät puolensa kaukaiselle vieraalle!

    Minun juttujani voi toistaiseksi lukea täältä:

    http://marjutj.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana reissu on varmasti ollut vieraallasi. Suomi on elämys valoisine kesäöineen, miksei myös talven kaaoksessakin :).

    VastaaPoista