aluset

aluset

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Lahjoituslankaa

Maaliskuussa Matleenaan otettiin yhteyttä Oulun seurakuntalehti Rauhan Tervehdyksen toimituksesta ja siitä seurasikin, että  Huhtikuun 3.päivä Matleenaa ja minua haastateltiin sytomyssyilystä. Saimme jutun luettavavaksikin jo aikoja sitten, mutta jostain syystä se vain viipyy.

Olen jemmanut jutun julkaisupäivää varten lahjoituslankoja, mutta nyt päätin laittaa langat kuitenkin jakoon.
Huhtikuun alussa  saimme oululaiselta Pirjolta huomattavan lankalahjoituksen kaksi kiloa vihreää puuvillaa. Lahjoittaja oli saanut langat perintönä äiditään ja ei tarvinnut niitä itse. 
Toinen mukava lahjoitus saatiin Lumoavan Langan   lankakauppias Lauralta eli  n. 400 grammaa puuvilla- ja bambulankaa. Osa langoista on jo jaettu eteenpäin, mutta lankoja  on myös vielä jäljellä. 

Jos  haluat ilmaista lankaa  sytomyssyihin, niin ota minuun yhteyttä sähköpostitse: seijasiskon@gmail.com. Toimitan langat nimellä Lumoavaan lankaan ja toki kotioveltanikin voi lankaa käydä hakemassa.

Vihreä lahjoituslanka innoitti myös minua. Yhteensä viisi kerää kerää  n. 250 grammaa  kului seuraaviin myssyihin, jotka muuten ovat jo OYS:ssa ja voivat olla  jo käytössäkin.
   Helppo Virkattu Perusmyssy ohje TÄÄLLÄ 
Kukkaohje TÄÄLLÄ  
Ridge-hattu ohje TÄÄLLÄ 
Tähdellinen ohje TÄÄLLÄ

Lankalahjoituksia sytomyssyihin otetaan mieluusti edelleen vastaan. Yhteydenotot lanka-asioissa sähköpostiini seijasiskon@gmail.com. 

Mukavaa loppuviikkoa!

t. Seijasisko
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti