aluset

aluset

torstai 16. helmikuuta 2012

Maakarissa ja kirpparilla

Eilen minulla oli sovittuna yhdeksitoista treffit Sanna Leinosen kanssa Oulun Taitoshop Maakariin. Menin sinne opettelemaan Sannan suunnittelemaa Huiskis-valaisimen tekoa.

Ensimmäinen tunti meni lähes kokonaan tekemällä paperinaruvyyhdeistä kerät.
  Sitten Sanna kävi leikkaamassa sopivan metallikehikon ja tehtäväni oli kiinnittää ohuella rautalangalla kehikko pyöreän varjostimen muotoon.
 Sitten  valmistin hapsuja ja..
 ...kiinnitin vielä muutaman hapsun varjostimeen.  Tästä on hyvä jatkaa kotona varjostimen  tekoa. Varjostimesta tulee kyllä ihana. Sen paikka tulee olemaan meidän vierashuoneessa.

Kello oli puoli kaksi kun lähdin Maakarista. Kävin syömässä Oulun FitWokissa  maittavan lounaan ja hoidin muutaman kaupunkiasian. Kolmen maissa hain  tyttäreni Veeran Verstaalta ja menimme yhdessä Paljetien kirpparille.


Tyttö on lähdössä viikon laskettelureissulle ja tarvitsi toppavaatteet mukaan. Löysimme yllättävän helposti hänelle mieluiset asusteet. 
 Käyttämättömät toppahousut maksoivat 30 euroa, takki 8.80 euroa ja collegetakki 3 euroa. Koko setti  yhteensä 41,80. Takki varsinkin oli tosi kiva. Lisäksi tytär osti vielä tosi hyvänäköiset farkut vitosella. Uskomatonta kuinka  edullisesti hyvää vaatetta kirpparilta saa. Tytärkin totesi, ettei kyllä kannata muualta vaatteita ostaakkaan.
 Niin ostin minäki ittele jotakin eli lämpimät villasukat hintaan 8,80.:D Liiankin halvalla sain mutta uskokaa tai älkää tarpeeseen tulivat. ..heh..heh.
 

Mukavaa viikonjatkoa!

t. Seijasisko

2 kommenttia:

  1. Varjostimesta tulee hieno! Hauska idea.
    Tosi hyviä löytöjä kirppikseltä. Mut voi sua kun et itselles ehdi tekemään villasukkia:-)

    VastaaPoista