aluset

aluset

lauantai 3. marraskuuta 2012

Lisää sytomyssyjä..

 Huomenillalla julkaisen blogissani "Suuren sytomyssymallikyselyn", johon toivon runsasta osanottoa.  Kyselyn yhteydessä on myös arvonta. 

Olen urakoinut sytomyssyjä malleiksi kyselyyn ja tässä loput valmistuneet.
  Kuvassa  Mammamyyn suunnittelema sytomyssyjen "klassikko" Minttu-myssy, jonka ohje TÄÄLLÄ. Lankana tässä myssyssä SandnessGarninMandarin Petit ja koukku 2,5. Ruusun  ohje löytyy  TÄÄLTÄ


 Tässä kaksi Tintin Lippamyssyä , joiden ohje TÄÄLLÄ. Tummansinisessä myssyssä on lankana Drops Paris yksinkertaisena koukulla 3,5 ja turkoosissa myssyssä Drops Muskat yksinkertaisena koukulla 3.  Paris-myssyssä jätin yhden lisäyskerroksen tekemättä ja tuli  siltikin aika iso myssy. Muskat-myssyn tein muuten ohjeen mukaan, mutta kerrokset 9-15 tein "oikein takareunasta". Tosi näppärä ja  helppo malli.


Tähdellinen on suosittu  Tiiq:n suunnittelema myssymalli, jonka ohje löytyy TÄÄLTÄ. Kuvan myssyssä lankana DeppieBlissin Eco-baby-lanka, joka on Lumoavan Lankakaupan lahjoittamaa lankaa sytomyssyihin.  Puikkokoko on 3.

Nämä myssyt tulevat huomisessa kyselyssä Teille esittelemään oma mannekiinini Marilyn ja Charlie ja monta muutakin myssyä on ehdolla.

Huomiseen!

t. Seijasisko 

4 kommenttia:

 1. Olet ahkeroinut kovasti näiden myssyjen ja tuon kyselyn takia! Arvostan panostasi suuresti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena <3, käyhän sinäkin osallistumassa ajan kanssa. Itsekkin aion osallistua, mutta en vielä osaa, kun on niin montaa hyvää mallia ehdolla.:)

   Poista
  2. Ai meinaat itsekin äänestää! No miksikäs ei, en vain ollut asiaa edes miettinyt. Minäkin sitten, kunhan harkitsen ensin. :)

   Poista