aluset

aluset

lauantai 20. lokakuuta 2012

Neulaostoksilla..

Lähdin neulaostoksille Nappikikkaan ..

  ..kuinkas sitten kävikään. :D 

  Natura Classic on italialainen Adriafilin 100% puuvillalanka ja on kyllä ihanan pehmoista puuvilllaa. 50 gramman kerän ohjehinta oli minusta aika hintava eli 3,70, mutta se oli  kumminkin 30% alennuksessa.

 Tämä Navy-lanka on saman valmistajan ja myös pehmoista, vähän paksumpaa lankaa, josta  60% puuvillaa ja 40% akryyliä. En nyt muista tarkkaa kerän hintaa, mutta kun sanoin myyjälle, että näistä tulee sytomyssyjä niin sain  30% alennuksen näistä Navyistakin.:) 

 Kassakoneen vierestä lähti mukaan kiva nallemitta. Ei tää nyt niin huonokaan ostos ollut. Tälläinen mitta on kätevä ottaa matkalle mukaan. Lisäksi mittanauhassa on toisella puolen sentit ja toisella puolella tuumat. Tuuman mitalla voi olla oikeasti käyttöä, jos tekee jotain käsityötä englanninkielisellä ohjeella.

Aion kyllä käyttää nämä langat ennenkuin uutta ostan. Tulikin mieleeni, että unohdin Nappikikkaan sateenvarjoni..paras  kuitenkin jättää varmuudeksi lompakko kotiin ennen kun lähtee sateenvarjoa hakemaan.:D

Mukavaa Viikonloppua!

t. Seijasisko  

7 kommenttia:

 1. Hih, muistit näköjään kuitenkin neulatkin! ;) Hauska nallemitta näyttää niin mukavalta, että saattaisi lähteä minunkin mukaani, vaikka minulla on parikin rullamittaa omassa käytössä. ;D

  VastaaPoista
 2. Nappi-Kikka on kyllä paha paikka, en koskaan selviä sieltä ulos alle tunnissa. ;) Ostan sieltä yleensä napit neuleisiini, ja oikean napin valitseminen kestää, kun ei osaa päättää. Ja sitten pitää vielä kiertää katsomassa, mitäs muuta sieltä löytyykään.

  VastaaPoista
 3. Hauska mittanauha ja suloisia lankoja.

  VastaaPoista
 4. Hei! Kauniita lankoja olet ostanut.

  VastaaPoista
 5. Vai neulakaupoilla :D Hyviä ostoksia teit, tuo nallemitta on kyllä mainio :)

  VastaaPoista
 6. Herkullisen värisiä lankoja ja söpö mitta :)

  VastaaPoista