aluset

aluset

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Eeva-tädin muistolle

Eilen teimme miehen kanssa vähän surullisemman reissun Rovaniemelle  Eeva-tätini hautajaisiin. Hautajaiset olivat kauniit ja todella  lämminhenkiset.


 Minulla jäi niin hyvä mieli ja hyvät muistot siitä, että tuli viimevuosina käytyä aina silloin tällöin tätini luona kyläilemässä. Blogissanikin olen kertonut noista vierailusta. Kuvassa tätini vuonna 2008 tekemäni Revontulihuivi harteillaan.Viime  keväänä vierailin tätini luona viimeistä kertaa. 98-vuotias tätini oli silloin vielä ihan hyvässä kunnossa. Leivoimme  Lapin kampanisuja tätini reseptin mukaan. Meillä oli oikein mukavaa. Tätini mainio kampanisuresepti loytyy blogistani seuraavan linkin takaa TÄÄLTÄ
 Haikea ja surullinen on mieleni. 
Ihanaa Eeva-tätiä lämmöllä muistaen. 
  
Seijasisko

10 kommenttia:

 1. Tätisi näyttää iin ihanan onnellislta huivi harteillaan. Otan osaa suruusi, onneksi kauniit muistot lämmittävät mieltäsi...

  VastaaPoista
 2. Otan osaa suruusi!

  Olet kirjoittanut lämpimästi noista vierailuistasi tätisi luona, muistan varsinkin nuo kampanisut, ja olet tainnut aika monta lämmittävää neulettakin tädillesi viedä ja niistä kirjoittaa.

  Pitkän elämän tätisi sai elää, siitä saatte varmasti kaikki olla kiitollisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. <3 Tuli tosiaan tehtyä Eevalle paljon muutakin kuin tuo huivi..kutensukkia, isoäidinneliökämmekkäät ja virkkaamani kellon vein hänelle viime keväänä tuliaiseksi. Tätini oli myös taitava käsitöissä ja sain vielä viimetalvena häneltä kauniit Lapin lapaset.:)

  VastaaPoista
 4. Lämmon osanotto suruusi. ihania muistoja sinulle jäi. Jäljelle jää usko,toivo,rakkaus ja suurin niistä on rakkaus. Kyllä se niin on,että hienointa mitä poismenneistä läheisistä jää,on se rakkaus.

  VastaaPoista
 5. Kun vuosi kertyy niin on hetki kyynelten kun tiemme täällä maanpäällä erkanee. Surussa auttaa sureminen , jaksa .

  VastaaPoista
 6. Lämmin osanotto suruun. Tätisi on hyvin onnellisen näköinen Revontuli-huivi harteillaan.

  VastaaPoista
 7. Otan osaa suruusi. Muistan lukeneeni juttusi, kun kävit tätiäsi tapaamassa. Ja vastaavat kämmekkäät tein äidillekin lahjaksi.

  VastaaPoista
 8. Osanotto minultakin <3 Hän on niin onnellisen näköinen kaunis huivi hartioillaan. Onnellinen elämä ainakin sen puolesta, että on saanut noin pitkän elämän elää omassa kotonaan, läheiset ympärillään <3

  VastaaPoista