aluset

aluset

tiistai 12. helmikuuta 2013

Kettukarkkimyssy, kiitosta ja kirpputoria

Eilen valmistui lapsen Kettukarkki-myssy, jonka laitan menemään OYS:n lasten syöpäosastolle. Lankana on Schachenmayr: Cotton Bamboo ja Dropsin Muskat puuvillalanka. 


Myssyn mallikuvio.
Minusta tosi kiva malli, jota voi käyttää lapasissa ja sukissakin. 

 Blogissani on viimepäivinä ollut muutama kiittävä kommentti  myssyn tarvitsijoilta. Kiitokset ovatkin tarkoitettu kaikille sytomyssyilijöille, joten olkaapa hyvät!

 "Tämä kampanja on oikein hyvä. Itse olin/olen kova tekemään käsitöitä mutta itselle sytomyssyn tekemiseen oli aluksi korkea kynnys -ensimmäisen sainkin Taysista. Niistä lahjoituksista tulee niin hyvä mieli ettei uskoisikaan! "

 "Kiitän sytomyssyistä, ne lämmittää mieltä ja päätäkin." 

 "Kiitos myssyjen tekijöille, kesällä tulee kolme vuotta täyteen karvattomana! Kanta-Hämeen keskussairaalasta olen pari ihanaa myssyä saanut päätä lämmittämään!" 

Hyvää työtä siis teemme!

Huomenna iltapäivällä menen hakemaan myssyt Lankamaailmasta ja Marttojen toimistolta ja ystävänpäivänä viemme Matleenan kanssa myssyt syöpäpoliklikalle.

Minulla Oulun Second Hand Storessa, Isokadulla kirpparipöytä tämän ja ensiviikon. 


 Pöytä numero 97 on alakerrassa. Myynnissä mm. lankoja, käsityö-ja askertelulehtiä ja kynttilöitä ja kynttiläsomisteita mm. Partylitea. Keskiviikkona vien sinne lisää lankaa ja muutakin tavaraa . Tuloilla olisi suunnittelmissa ainakin osaksi rahoittaa tyttäreni ja minun yhteinen parinpäivän kylpylä/ teatteriloma valitsemaamme kohteeseen. :) .. ja toinen tarkoitus on tietenkin myös päästä sellaisesta tavarasta eroon, jota en tarvitse. 

Tänään meillä siivotaan ja keitetään lohisoppaa!
  
Hyvää Viikonjatkoa!

  t. Seijasisko

15 kommenttia:

 1. Valloittavan ihanaa Kettukarkkia!

  VastaaPoista
 2. Veikeä myssy, on mieheni makuun, kun tykkää pihlajakarkeista:=)

  VastaaPoista
 3. IHANA myssy!! :)

  -Ritva-

  VastaaPoista
 4. Kiva kettumyssy. Voisin ehkä lauantaina päästä käymään Oulussa, pitäisiköhän kipaista katsomassa mitä pöydästäsi löytyy :) t. Eija

  VastaaPoista
 5. On se vain nätti tuo kettukarkkimyssy! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvällä asialla olette. Ihana tuo kettukarkkimyssy.

  Sattuisiko sulla olemaan Suuri Käsityölehti 10/2001?

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka suloinen kettukarkki myssy. Siitä varmaan tykätään.

  VastaaPoista
 8. Ihana, suloinen kettukarkki-myssy! Tosi kaunis, ja varmasti mieluinen kenelle tahansa, joka noita karkkeja on päässyt maistamaan. :-)

  VastaaPoista
 9. Ihana myssy! Vaikken kettukarkeista tykkääkään..

  VastaaPoista
 10. Oi kettukarkki-myssy, voi miten ihana. Minulla on yksi lapsenlapsi, joka rakastaa ylikaiken kettukarkkeja. Nyt täytyy ottaa tuosta malli ja tehdä hänelle kettukarkki-sukat. Kyllä varmaan tuosta myssystäkin joku tulee onnelliseksi sen saadessaan.

  VastaaPoista
 11. Heips! Onko sulta mahdollista tilata tuollainen kettukarkkimyssy? Eli maksaisin rahat tilille ja tekisit tuollaisen & postittaisit? En ole itse yhtään käsityöihmisiä eli en osaa edes neuloa, joten jonkun pitäisi loihtia mulle tuollainen! :) Laita meiliä mikäli olet kiinnostunut heidulivei@luukku.com

  VastaaPoista