aluset

aluset

maanantai 17. syyskuuta 2012

SytomyssyuutisetTanjalta tuli postin matkassa ihana lankalahjoitus:
  monta kaunista sytomyssylangoiksi sopivaa kerää. 
 Lämpimät kiitokset Tanjalle. <3
Lankakauppa Lumoavassa Langassa Oulun keskustassa Albertinkatu 11. on jaossa ilmaista lankaa  sytomyssyn tekijöille. Käsityökerhot tms. voivat olla lanka-asioissa suoraan yhteydessä minuun. seijasiskon@gmail.com

 Lankalahjoituksia sytomyssyihin voi edelleen lahjoittaa ja langat voi viedä  Lankakauppa Lumoavaan Lankaan  tai olla sähköpostitse yhteydessä minuun.
  Sytomyssyihin käyvät vain sellaiset langat, joista tehdyt myssyt eivät hankaa, hiosta eivätkä ärsytä päänahkaa.
 Tälläisiä ovat pehmeät luonnonkuiduista valmistetut  kuten puuvilla- tai bambulanka tosin villalankaa emme suosittele. Keinokuitu ja -sekoitelangoista osa on sopivia sytomyssyiksi. Sytomyssyihin sopimattomia lankoja olemme toimittaneet muuhun hyväntekeväisyyteen.

 Kuopion suunnalta kuuluu hyviä uutisia.
  Jaana kommentoi 8. syyskuuta blogissani seuraavasti:
"Ilmoittelen, että täällä Kuopion seudulla aloitetaan taas sytomyssy-kampanja. Lankakaupat "Lankamatka" ja "Nappi ja Nauha" ovat mukana ja niihin voi jättää valmiit myssyt, jotka sitten toimitetaan Kysiin kuukausittain. Sukevalla on joukko innostuneita neulojia neulonut kesän aikana kassillisen myssyjä ja ne vien mennessäni Kysiin. Meillä on mukana myös sukkakeräys samaan tarkoitukseen. Sytostaatit aiheuttaa jalkojen palelua, niin pehmeät väljät villasukat on mukava pukea ja ne pitää jalat lämpiminä peiton alla. :)" 

Minultakin on valmistunut pari sytomyssyä.
 Perhosmyssyyn ohje  löytyy TÄÄLTÄ

Hyvää alkanutta viikkoa!
  
t. Seijasisko


6 kommenttia:

 1. Mukava lukea näin mutkan kautta, että lankakaupat täällä ottavat vastaan myssyjä. Itselläkin alkaisi olla taas pussillinen, pitääpä pohtia, kävisinkö itse henkilökohtaisesti vai jättäisinkö lankakauppaan. Hienosti kyllä hyvää tahtoa löytyy, itsekin olen aina tarvitessani saanut lankalahjoituksia myssyilyyn.

  VastaaPoista
 2. Jaahas. Täälä on taas näitä myssynkuvia. :D
  No ei kun piti sanomani, että tuossapa onkin kiva malli. Ihan uutta taas. Ehkä vähä semmosta Charleston -tyyliä? Jossain neulelehessä oli jotain samantyylistä hieman toisella tavalla toteutettuna, eli taitaa olla ihan muotia.

  VastaaPoista
 3. Hyvä postaus, taidanpa julkaista minäkin soveltuvin osin. Onkin sopivasti valmistumassa kolmas sytomyssy, joita en ole postannut.

  VastaaPoista
 4. Hei, muistelisin että joskus teit sytomyssyn puro batikista, olenko väärässä vai soveltuisiko sekin lanka sytomyssyksi?
  Minulta löytyisi neljä kerää kyseistä lankaa ja olisi kiva tehdä niistä pipoja ja laittaa eteenpäin, itse kun en pipoja enempää tarvitse.

  VastaaPoista
 5. Miisku: Purobatik on oiken hyväksi havaittu sytomyssylanka siitä harvinainen, että vaikka onkin akryyliä niin ei kutise eikä hiosta käytössä.

  VastaaPoista
 6. Hei! Olisipa pitänyt rullata postauksia alemmas. Olet käynyt blogissani KIITOS.

  VastaaPoista