aluset

aluset

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Sytomyssyilyä

Raverlystä TÄÄLTÄ löysin englanninkielisen lapsen Perhosmyssyn ohjeen ja muuntelin ohjeen aikuiselle sopivaksi sytomyssyksi.
 Myssy oli helppo ja nopea tehdä ja..
 .. ihastuin malliin niin, että teen näitä varmaan useamman.
 Tein myssy Novitan Essi-langasta koukulla 4. Lankaa ei ole  myynnissä enää, mutta vastaavia lankoja kyllä löytyy. Minulla tuli heti meleen, että Dropsin Muskat voisi sopia tähän malliin tosi hyvin ja varmaan Novitan Tennesseekin käy. Joka tapauksessa paksuhko puuvilla tms. käyn malliin parhaiten. Jos kiinnostusta löytyy voin kääntää mallin suomeksikin.
 Sytomyssyihin tarkoitettua hyvää lahjoituslankaa on minulla varastossa jonkin verran. Edit 17.8. Vein eilen kauniita lankakeriä Lauralle lankakauppa  Lumoavaan lankaan edelleen jaettavaksi. Jos siis haluat ilmaista lankaa sytomyssyjä varten niin poikkea rohkeasti Lauran putiikkiin,joka sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Albertinkatu 11. Lauran kauppaan voi myös viedä lahjoituslankoja.
 http://lumoavalanka.valmiskauppa.fi/contact_us.php

"Kardemumma" Kardemumman talo-blogista oli käynyt viemässä sytomyssyjä Seinäjoen sairaalaan ja tavannut samalla myös potilaita. Tapaaminen  oli ollut koskettava ja jälleen kerran todiste siitä kuinka oikealla asialla kaikki sytomyssyjen tekijät ovat. Kardemumma kertoo blogissaan tuosta tapaamisesta TÄÄLLÄ.

Sitten loppuun vähän  kukka-asiaa.  Viime kesähän oli ensimmäinen kesä nykyisessä kodissamme ja saimme silloin ihmetellä ja ihastella kun ulko-ovemme viereen kivikkoon nousi kauniita orvokkeja. Ihmeellistä oli se, että edellinen asukas sanoi, ettei siinä ennen ole mitään kasvanut.
 Ilokseni orvokit ovat kukoistaneet jo pitkään samassa paikassa tänäkin vuonna.:)

Kaunista kesäistä viikonjatkoa!

t. Seijasisko

11 kommenttia:

 1. Tuossa myssyssä on se jokin ihana.

  VastaaPoista
 2. Kaunis myssy ja orvokit myös!

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköinen perhosmyssy !

  VastaaPoista
 4. Kaunis myssy! :) Kuulin juuri eilen, että eräs tuttuni on sairastunut syöpään, mutta nähtävästi siitä paranee. Heti ajattelin, että onkohan hän löytänyt Oysista itselleen myssyä. Mullakin tällä hetkellä taas myssyjä tehtynä ja tekeillä.

  VastaaPoista
 5. Mari: Toivottavasti tuttavasi on löytänyt mieleisen myssyn..pitäisi siellä ainakin niitä olla. Laurakin tänään kertoi, että olit taas vienyt myssyjä Lumoavaan Lankaan.

  VastaaPoista
 6. On tosiaan aivan erityisen kaunis sytomyssy!

  VastaaPoista
 7. äää... En oo yhtään huomannu tommosta kaima-lankaa ja nyt ei sitä enää saa. Höh... :(

  VastaaPoista