aluset

aluset

tiistai 31. tammikuuta 2012

Kukkahattutätimyssy

Susu Susun Silmukoista keksi käyttää röyhelölankaa sytomyssyyn . Lopputulos oli vallan mainio. 


Minun pitikin heti päästä testaamaan mallia ja tämä kaunotar valmistui hetki sitten.  

Sopivat langat löytyivät lankakaappini kätköistä. Myssyosan neuloin  Madeiralta ostamastani valkoisesta bambulangasta.


Lieriosan röyhelölanka on Sirdarin Salsaa, jonka olen tilannut joskus nettikaupasta. Tarkoituksena  oli alunperin tehdä langasta huivi. Huivin teko on kuitenkin jäänyt ja nyt langalle tulikin muuta käyttöä. 150 gramman "Salsa"-kerästä kului vain 35 grammaa.  Voisin vaikkapa seuraavaksi kokeilla laittaa vaaleansinistä puuvillaa tai bambulankaa myssyosaan.

,Myssystä tuli minulle juuri sopiva ja taidankin kesäksi itselleni tälläisen neuloa.:) Tämän myssyn laitan kuitenkin sytomyssykeräykseen. Kiitos Susulle mukavasta mallista ja selkeästä ohjeesta, joka löytyy TÄÄLTÄ.




Ulkona paukkuu parinkymmenen asteen pakkanen, mutta mikäs tässä on ollessa oman kodin lämpimässä samalla nauttien käsitöiden tekemisestä.

Alankin nyt virkkailemaan lisää  lappuja torkkupeittoon.

Pirteää pakkasviikon jatkoa kaikille!
Toivottelee Seijasisko

lauantai 14. tammikuuta 2012

Uusi blogi

Niinhän siinä sitten kävi, että minäkin vaihdoin Vuodatuksesta Bloggeriin. Uuden blogini nimi on Seijasiskon Käsityöblogi. Käsityöblogi tuntui sopivammalta kuin Neuleblogi, sillä teenhän nykyisin muitakin käsitöitä kuin neuleita.

Vuodatus on palvellut minua ihan hyvin - tosin viimeisen parin viikon aikana on ilmennyt useampia käyttökatkoksia. Se oikeasti alkoi tympiä niin paljon, että päätin vaihtaa tänne.  Monella tutulla on Bloggerin blogi ja tiedän, että he ovat tyytyväisiä käyttäjiä.


Seijasiskon neuleblogi ei häviä mihinkään. Suositut sivut kuten esim. "Hyviä Sytomyssyohjeita" pysyvät siellä kuten tähänkin asti.  

Yllättävän helppoa ja mukavaa on ollut uuden blogin luominen. Halusin vanhan blogini jollain tavoin tämän uuden yhteyteen ja sinne pääseekin helposti klikkaamalla hiirellä Talviuninen-ryijyä. Monet jutut sivulaatikoissakin näkyvät samalla tavalla kuin Neuleblogissanikin. Kävijälaskuriksi asensin myös tähän blogiini sellaisen, joka mittaa kävijät eli ei joka käyntikertaa.

Entiset ja uudet lukijani laittakaapa uusi osoite muistiin. Blogilistaltakin tämä blogi löytyy. Blogger-profiilin omaavat voivat liittyä lukijaksi vasemmalla sivulaatikossa.




Kuten näkymä olohuoneemme ikkunasta kertoo niin Oulussa on kaunis talvinen sää. Pakkasta on mukavat yhdeksän astetta. Kuvan otin hetki sitten olohuoneemme ikkunasta. Jos kuva näyttää mielestäsi liian pieneltä voi klikata hiirellä kuvaa ja niiin se näkyy suurempana. 


Mukavaa viikonloppua!
t. Seijasisko